Слідчого, з чийого кабінету винесли 80 тисяч доларів США та 136 кілограмів бурштину, засудили на 1 рік та 6 місяців за гратами. Щоправда випустили із зали суду, давши іспитовий строк на такий самий термін. Нещодавно закінчився апеляційний розгляд даної справи. Аналогічний вирок міського суду екс – правоохоронець почув ще у грудні минулого року. На нього подав апеляцію. Щоправда змін не відбулось.

Подія бере свій початок з листопада 2014 року. Тоді ще з обласного управління міліції невідомі винесли 80 тисяч доларів США та 136 кілограмів бурштину. Поцупили нібито з кабінету слідчого, потрапивши туди через вікно другого поверху.

Відразу почалось слідство за кількома фактами. А саме викрадення каміння. Дане провадження передали у головне управління УМВС України і яка його доля досі невідомо. Слідчого, з чийого кабінету здійснена крадіжка, почали судити за зникнення грошей.

Слідчий не погодився з вироком і подав апеляцію. Нещодавно і в ній була поставлена крапка. Результат – вирок без змін, хоча екс-правоохоронець і далі вважає себе невинним.

Півтора роки іспитового строку та не можливість займати посади у правоохоронних органах на цей самий термін – такий вирок апеляційного суду. До слова, осіб, які вчинили крадіжку з обласного управління УМВС у 2014 році і який злочин охрестили «крадіжкою року в Україні» - і досі не знайшли.