Переполоху наробила спортивна сумка у самісінькому центрі Рівного. Місце знахідки довелося огороджувати, обстежувати, а людей з прилеглих будівель евакуйовувати. А все тому, що товариші з Волині не могли розібратись хто ж носитиме багаж.

На покинуту кимось сумку поблизу аптеки у центрі Рівного натрапили перехожі в обідню пору. Про підозрілий предмет з невідомим вмістом на вулиці Соборній люди почали повідомляти і правоохоронцям, і рятувальникам .

Не гаючи часу рятувальники евакуювали людей із будинків, що поруч, а місце знахідки огородили сигнальною стрічкою. Прибули на місце згодом усі спецслужби. Територію біля знахідки довелося обстежувати із службовим собакою, а рух Соборною - призупинити.

Як виявилося, спровокували тривогу троє товаришів із Волині. Вони не могли між собою розібратись, хто нестиме важку ношу, тож лишили сумку біля паркану у самісінькому середмісті. Відомості за цим фактом правоохоронці внесли до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші. І хоча цей випадок можна назвати кумедним, надалі при виявленні підозрілих предметів оперативники просять буди уважними і одразу ж повідомляти про це правоохоронцям.