Мрії здійснюються. Про це вкотре нагадали і дорослим, і дітям у Рівненському Палаці дітей та молоді. Тут підбили підсумки третьої спільної благодійної акції ПДМу та Першого місцевого "Добро на Різдво". 17 дітей різного віку, і майже 17 здійснених мрій.

19 грудня у Рівному стартувала благодійна акція "Добро на Різдво". Палац дітей та молоді відібрав учасників - дітей, які втратили батьків в зоні АТО, під час Революції Гідності та діток, які мають певні проблеми зі здоров'ям. Акція вже традиційна, відбувається втретє і не дарма напередодні Новорічно-Різдвяних свят.

Так і сталося. Мрії практично усіх учасників акції вже здійснились. Цьогоріч у ній взяли участь і троє діток з Сєвєродонецька, які завітали до Рівного та отримали омріяні подарунки ще у грудні.

Завдяки акції "Добро на Різдво", небайдужих людей, керівництва та вихованців ПДМу і сюжетів про учасників в ефірі Першого місцевого Віталій Цісарук та Надійка Грищенко отримали роликові ковзани, Настуня Лашкевич - найменша учасниця акції - велосипед, Артемко Богуславський - мобільний телефон, Марійка Нечипорук - набір для творчості, дітки із родини Опанасюків - іграшки, спортивний інвентар. І всі без виключення діти - солодкі подарунки та запрошення на свята в Палаці. На здійснення своєї мрії сподівався і Володимир Рудик. Хлопчина довго чекав на дзвінок благодійника, щоправда з кожним днем, розповідає, - надія згасала. Мрія здійснилась, коли вже зовсім не очікував.

Отримав Вова і сертифікат на навчання у одному із вищих навчальних закладів міста. А от мрія Ромчика Денисенка про планшет (№557) здійснилась на підбитті підсумків акції. І хлопчик і його мама щасливі.

Мрію братів Мірошників - поїздку у Варшаву взялася здійснити одна із туристичний агенцій нашого міста, щоправда трохи пізніше. Адже, варто назбирати ще коштів, аби навесні хлопці змогли вирушити закордон. І ще одна мрія, маленької Сашулі Бабіч, має незабаром здійснитись. Частину коштів на необхідну дівчинці бігову доріжку вже подарували.

Тож усім, хто бажає зробити добру справу можна звертатись в Палац дітей та молоді. Аби маленька Сашуля отримала бігову доріжку, а брати Мірошники поїхали в Польщу. Усе заради того, аби найважливіше, що є в нашому житті - діти, не переставали вірити у дива.