У десяти скоєних майнових злочинах зізнався 24-річний рівнянин, якого затримали оперативники Рівненського відділу поліції.

Чоловік, який вживає наркотичні засоби, скоював на території області крадіжки із автомобілів та помешкань.

На початку листопада торік, пошкодивши вікно вантажівки марки «Івеко» на вулиці Соборна обласного центру, молодик викрав із неї автомагнітолу та відеореєстратор. У січні 2016 року аналогічним способом із іншого авто цієї ж марки він викрав зарядний пристрій до акумулятора. З часом, проникнувши через вікно до будинку в районі Боярки, він викрав звідти електроінструменти, DVD програвач, а із квартир на вулиці Князя Володимира та Княгині Ольги — музичні колонки, електроінструменти, кабель.

Завдяки проведеним оперативним та розшуковим заходам правоохоронці встановили особу зловмисника та затримали 24-річного рівнянина, який зізнався у скоєнні зазначених кримінальних правопорушень та ще у п’яти майнових злочинах.

Зловмисник пояснив, що викрадене вимінював собі на наркотичні речовини.

— Слідчі за усіма фактами відкрили кримінальні провадження за частиною 1, частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівне нського відділу поліції ГУНП області Василь Зелінський. — Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень.

Наразі правоохоронці також перевіряють причетність чоловіка до скоєння інших злочинів.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області