Протягом другого тижня лютого Яндекс амурно лихоманить: щороку у ці дні рівненці задають щонайменше 11 тисяч пошукових запитів про день Святого Валентина. Це приблизно утричі більше, ніж за увесь рік від минулого Дня закоханих. Кількість запитів передбачувано сягає піку напередодні свята – 13 лютого. Причому 14-го числа активність користувачів падає приблизно у 10 разів – очевидно, більшість уже знайшла, чим вразити другу половинку.

Понад третина усіх пошукових запитів від мешканців Рівне нщини про день Святого Валентина стосується подарунків: [подарунки на валентина]. Причому кожен п’ятий із них – про handmade-сюрпризи, наприклад: [як можна зробити подарунок своїми руками на день с. в].

Судячи із запитів, дівчата удвічі частіше шукають подарунки для хлопців: [що купити на 14 лютого хлопцю], ніж навпаки: [подарунок дівчині на день закоханих]. Можливо, вони просто відповідальніші, тому роблять це активніше, або ж чоловіки вже знають, чим здивувати своїх коханих. Зрештою, у них є універсальний варіант: [день валентина квіти].

Про конкретні подарунки запитують у менш ніж 2% від загальної кількості запитів про це свято. До дня Святого Валентина рівненці найчастіше шукають чашки, фоторамки і футболки. Хоча трапляються й оригінальніші сюрпризи:
[вироби з кавових зерен на день валентина]
[як зробити подарунок на день святого валентина з резиночок брелок]
[подарки из конфет гитара своими руками на день святого валентина]
[браслети із бісеру на станочку на 14 февраля]
[торт з трусів та носків майстер клас подарунок]

Окрім подарунків, до дня Святого Валентина жителі Рівне нської області цікавляться розвагами. Кожен десятий запит – про сценарії, ігри, пісні, танці, наприклад: [пісня на день валентина мінусовка перероблена шоколадний заєць], [романтическая музыка на 14 февраля]. Ще приблизно стільки ж цікавляться тематичними картинками, листівками, малюнками: [обработка фото в стиле день валентина], [як робити листівки на день валентина]. Далі за кількістю запитів – вірші та вітання: [поздравление стихом с днём рождения на день валентина в прозе].

Користувачі з Рівне нщини також шукають у Яндексі рецепти святкових страв. Серед смаколиків передбачувано перемагають солодощі: [випічка на день валентина], [что испечь на день влюбленных фото], [десерт на 14 февраля!].

Щоб свято було якомога романтичнішим, рівненці дбають і про відповідний антураж – шукають цікаві місця: [день валентина львів], [столик в манхеттене на день валентина] – та стежать за прогнозом погоди: [погода в рівному 14 лютого]. Також користувачів турбує ефектний вигляд: [фото маникюр на гелевых ногтях на день влюбленных], [прически на 14 февраля для девочек], [красиві зачіски на день валентина].

А ось які оригінальні та просто цікаві запити задали Яндексу мешканці Рівне нщини до Дня закоханих:
[как сделать из конфет гирю на 14 февраля]
[подарунок для коханої дівчина на день валентина своїми руками щоб їй було дуже приємно]
[что подарить парню на 14 февраля 6 лет]
[подарунок на день валентина своїми руками хлоп хлоп].

Про це інформує прес-служба компанії "Яндекс.Україна"