...із мільйонними боргами: споживачів - тепловикам, тепловиків - газовикам. І якщо відключеними батареями рівнян тепер не злякаєш, то реальна перспектива залишитися влітку без гарячої води ще може вплинути на боржників. Принаймні, на це остання надія комунальників.

Без значних аварій та з теплом пережили зиму радіють чиновники. Ще й зекономили понад 4 мільйони кубометрів блакитного палива. Але сварять пальцем керівництво районів які заборгували немаленькі суми за тепло та газ.

І не буде, тому вже нині варто готуватися до найгіршого. Але перед тим розрахуватися з величезними боргами. За той таки газ Рівне нщина боргує понад 183 мільйони гривень. До першого жовтня область має розрахуватися повністю. Не ліпша ситуація і в Рівному. За спожите блакитне паливо теплопостачальні підприємства боргують понад 50 мільйонів гривень. Керівництво міста найперше звертається до мешканців – хочете гарячої води влітку – платіть своєчасно. Сьогодні опівночі у рівненських багатоповерхівках відключать тепло. Через технічний процес переходу на літній сезон зникне і гаряча вода. Утім через добу водопостачання відновлять. Щоправда чи на довго залежатиме від сплати споживачів.