У Здолбунові водій збив дитину та втік. 10-річний хлопчик тепер у важкому стані в лікарні- у нього кома. Водія-втікача правоохоронці поки шукають. Сталася аварія близько 18 години вечора учора. За попередньою інформацією, збив дитину водій іномарки білого кольору.

10-річного Тараса із села Богдашів збив легковик у Здолбунові. Дитина у важкому стані в лікарні. Трапилося це близько 6 вечора учора поблизу станції техобслуговування “Автоленд”, що на трасі автодорозі «Городище-Рівне -Старокостянтинів». Водій збивши дитину не зупинився, а втік залишивши місце ДТП. Хлопчика каретою швидкої доправили у рівненську міську лікарню.

Поки хлопчика намагаються вивести з коми правоохоронці розшукують водія, який вчинив ДТП. За цим фактом вже порушили кримінальне провадження, шукають свідків аварії. Попередньо водій керував іномаркою білого кольору, вчинивши аварію він попрямував в сторону Острога. Авто було без переднього бампера і ймовірно без глушника, бо видавало гучний звук.

Тож, усіх, хто став свідком нещастя, або може мати інформацію про місце перебування горе-водія просять повідомляти про це за номером 102.