Багато хто вже задовго до дня святого Валентина визначаються з подарунками і купують або роблять самостійно милі валентинки. Однак суть свята не тільки в подарунку, але й у привітанні. У найбільш романтичний день року важливо все — що сказати, як підготувати і чим можна здивувати свою близьку людину.

Привітання з днем святого Валентина можуть бути різні — задушевне визнання в романтичній обстановці, крики «я тебе люблю» у стрибку з парашутом або напис з визнанням величезними літерами на снігу. Обов’язкова умова поздоровлення — це відблиск ніжності і романтики. Отже, детальніше про те, як можна привітати близьку людину з Днем усіх закоханих.

Анонімне визнання з Днем Святого Валентина

14 лютого користується великою популярністю у скромних і сором’язливих людей. Головна задумка в тому, що валентинку можна не підписувати і кохана людина отримає позитивні емоції і зможе налаштуватися на романтику. Ще один величезний плюс — якщо раптом щось піде не так, то завжди є шлях до відступу, звичайно поки анонімність не розкрита. До речі, не виключено, що об’єкт уваги сам моторошно соромиться і буде щасливий отримати натяк на відповідь почуття.

Постає запитання к передати таке анонімне визнання просто – просто підкиньте в сумку, залиште непомітно на столі, опустіть в поштову скриньку. Або зверніться в службу доставки квітів — кур’єр доставить букет і листівку, шквал позитивних емоцій буде забезпечений.

Сувенірна епопея на День Святого Валентина Тут мається на увазі комплекс зі всіляких знаків уваги. Протягом дня одарований буде виявляти подарунки — записка в кишені, брелок у вигляді серця на столі, повітряні кульки — серця вдома, улюблена пісня на радіо з іменним поздоровленням від ведучого. Такий спосіб привітання з Днем закоханих буде зовсім не витратним, а позитивом зарядить на цілий день.

Вітання на 14 лютого: Романтичний похід

Запросіть свою другу половинку «вийти у світ». Замовте столик в кафе, подаруйте квитки в кінотеатр, на театральну виставу чи на концерт. Якщо є можливість і дозволяє погода — можна влаштувати вечірню прогулянку по місту з відвідуванням оглядового майданчика. Оригінальним буде відвідування обсерваторії — ночі в лютому темні і зірки в небі будуть прекрасно видні, видовище буде незабутнім.

Домашній затишок на День Святого Валентина

Красиво привітати свою половинку з днем закоханих можна і вдома. Головне продумати меню, красиво накрити стіл, підібрати гарну музику і прикрасити інтер’єр свічками. Букет квітів внесе додаткову чарівність. У такій обстановці можна відкрито розповісти про свої почуття і помріяти про спільне майбутнє.

Вітання на 14 лютого: Шквал привітань

З Днем святого Валентина вітають не тільки улюблених людей. Це привід згадати про всіх близьких і друзів. Звичайно, особисто зустрінеться з усіма швидше за все не вийде, однак можливості сучасного зв’язку дозволяють кожному сказати теплі слова. Досить розіслати смс з побажаннями або електронні листівки на пошту. Соціальні мережі так само дозволяють відзначити будь-якого користувача забавною картинкою. Близьким людям буде приємно знати, що про них пам’ятають і хочуть порадувати. До речі, у Великобританії валентинки дарують не тільки рідним і знайомим, але й навіть домашнім вихованцям.

Сніданок для двох на День Святого Валентина

Хто сказав, що романтичною повинна бути тільки вечеря? Сміливо розбиваємо стереотипи — за допомогою сніданку можна прекрасно розповісти про свої почуття і для цього не треба бути вишуканим кулінаром. Оригінальні бутерброди, незвичайної форми яєчня або сосиски, порізані навпіл і посмажені у вигляді серця — нехитрі і смачні страви. А якщо є бажання здивувати — то смачні млинці люблять практично всі.

Пропозиція руки і серця в День Святого Валентина

У такий день найромантичнішим вчинком буде пропозиція руки і серця. Сама атмосфера легкості і ніжності допоможе сказати потрібні слова коханій або коханому. Так що день Всіх закоханих насправді може з’єднати серця.

Вітання на 14 лютого

14 лютого — це день, коли навіть найзапекліші скептики чекають чогось незвичайного. Хочеться, щоб кожен в День святого Валентина відчув себе коханим.

Джерело: rivnist.in.ua