В управлінні ОК «Захід» відбувся круглий стіл з обговорення результатів роботи обласних військкоматів щодо проведеної ними рекламно-агітаційної роботи з відбору громадян на військову службу за контрактом у Збройні Сили України.

У заході, який відбувся під керівництвом начальника управління по роботі з особовим складом – заступника командувача військ по роботі з особовим складом управління ОК «Захід» полковника Олега Герасимука, взяли участь посадові особи восьми обласних військкоматів західного регіону.

Під час зустрічі офіцери підбили підсумки заходів з відбору громадян України на військову службу за контрактом за останній період та обговорили чинники, які впливають на результативність важливого завдання комплектування української армії.

Під час круглого столу також були визначені завдання щодо систематизації інформування громадськості щодо привабливості військової служби за контрактом через інтернет-ресурси, засоби масової інформації, а також створення рекламної продукції: відео-роликів, буклетів, банерів, листівок, тощо.

- Наш успіх полягає у копіткій роботі із людьми, — звернув увагу підлеглих полковник Олег Герасимук. — Ми повинні достукатися до серця кожного перспективного захисника Вітчизни, які проживають як в обласному центрі так і у віддаленому селі. За матеріалами майора Віктора Шубця, Регіональний медіа-центр МО України (м.Рівне )