За дорученням голови Рівненської облдержадміністрації Віталія Чугуннікова відбулася попередня нарада керівництва адміністрації з представниками громадської ініціативи «За чесний тендер».

Під час наради активісти ініціативи та представники облдержадміністрації домовилися, що після «бюджетної» сесії облради, яка відбудеться в березні, Рівне нська ОДА проведе декілька пілотних тендерних процедур із залученням активістів ініціативи «За чесний тендер».

На початку 2016 року активісти громадської ініціативи «За чесний тендер» звернулися до Рівне нської ОДА з пропозицією щодо співпраці в проведенні тендерів. Віталій Чугунніков радо відгукнувся на їхню пропозицію до співпраці та висловив готовність щодо залучення громадських активістів до контролю над проведенням тендерних процедур на Рівне нщині .

«Я неодноразово заявляв, що усі публічні кошти мають витрачатися відкрито та ефективно. В минулому році ми запровадили систему дотендерних закупівель «PROZORRO», яка продемонструвала свою ефективність та дозволила нам зекономити до 15% бюджетних коштів. Тож сподіваюся, що і ця ініціатива буде ефективною», - прокоментував Віталій Чугунніков.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської ОДА.