Сьогодні, 15 лютого, о 08:29 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про загоряння вантажного автомобіля «VOLVO» на трасі Київ-Чоп неподалік села Колоденка Рівненського району.

За вказаною адресою було направлено чергові відділення рятувальників 3-ї державної пожежно-рятувальної частини та пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону, а також оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.



pic

На місці працівники ДСНС з’ясували, що пожежа виникла в причепі вантажівки, що перевозила 20 тонн деревного вугілля у мішках.

Як розповів водій вантажного автомобіля, під час руху він раптово помітив, що з-під тенту причепа почав виходити дим. Чоловік з’їхав з траси у безпечне місце та відразу викликав Службу порятунку «101».



pic

Щоб вогонь не поширився на кабіну автівки, рятувальники відразу від’єднали палаючий причеп. Аби знайти осередок горіння, вогнеборцям довелося вручну розвантажувати мішки з вугіллям. Після цього на приборкання полум’я рятувальники подали два водяні стволи.



pic

О 10:45 пожежу вдалося локалізувати, а об 11:25 – повністю ліквідувати. Вантажний автомобіль та переважну більшість вугілля було врятовано. Наразі усі обставини даної пожежі встановлюються.



pic

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Рівне нській області.