У хірургічне відділення центральної районної лікарні із проникаючим ножовим пораненням доставили 48-річного жителя села Карпилівка Рокитнівського району.

Працівники слідчо-оперативної групи встановили, що на вулиці села між потерпілим і односельчанином на ґрунті неприязних відносин виник конфлікт і зав’язалась бійка.



pic Як пояснив 57-річний чоловік, він був винний своєму товаришу гроші за горілку, про що той нагадував при кожній зустрічі. Того дня, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, їхні шляхи знову перетнулися. Коли мова знову зайшла про кошти, боржник дістав із кишені штанів розкладний ніж та вдарив ним у живіт свого позичальника.

pic

– Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, – повідомив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Володимир Голубош. – 57-річному зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.



pic Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП Рівне нської області