Двоє раніше судимих чоловіків заробляли на життя тим, що обкрадали інших. На рахунку зловмисників — дев’ятнадцять крадіжок із проникненням. Тепер за скоєне їм загрожує до шести років позбавлення волі.

38-річний мешканець села Білашів Здолбунівського району та 32-річний – селища Квасилів Рівне нського району скоювали крадіжки на Здолбунівщині. Чоловіки проникали до підсобних, гаражних приміщень житлових будинків, новобудов та магазинів, звідки викрадали все, що можна було продати, але здебільшого це були електроінструменти: болгарки, перфоратори, електродрелі, шуруповерти.

— За всіма фактами крадіжок із проникненням у помешкання поліцейські відкрили кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Здолбунівського відділення поліції Олександр Панасюк. — Завдяки проведеним оперативним та розшуковим заходам працівників карного розшуку зловмисників вдалося встановити та затримати. Наразі вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень.



pic

У ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що квасилівчанин вже перебував на лаві підсудних за скоєння крадіжки та грабежу, а також чотири рази притягувався до адміністративної відповідальності. Мешканець Здолбунова, будучи в Росії на заробітках, за скоєння майнових злочинів устиг побувати і там за ґратами.



pic

Правоохоронці ще перевіряють чоловіків на причетність їх до скоєння інших аналогічних кримінальних правопорушень.

pic

Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.