Трапилося це напередодні у Степангороді, це Володимирецький район. До одинокого мешканця в гості навідався племінник із товаришем. Спільний відпочинок переріс у сварку, а згодом у хід пішли кулаки. Господар помер, а інший співпляшник отримав черепно-мозкову травму з чим і потрапив до лікарні. А племінник загиблого нині дає свідчення правоохоронцям. Далі детальніше.

Мертвим 43-річного мешканця Стапнгорода виявив односельчанин. Чоловік проживав один, тож сусід навідувався до нього, аби перевірити, чи все з ним гаразд. Адже напередодні бачив, як до оселі чоловіка приходили гості. І в будинку натрапив вже на мертвого господаря. Було видно, що помер він не сам, адже в чоловіка була сильно побита голова та проламана права скроня. Сусід набрав 102.

А там де сварка і до бійки не далеко. Племінник господаря накинувся на тих, з ким щойно пив. Він добряче надавав стусанів і своєму дядьку, і товаришу. Потому гості пішли, а господар лишився у будинку, де й помер.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження що спричинила смерть людини. 27-річного нападника затримали та вже повідомили про підозру у скоєнні злочину. На час досудового слідства проситимуть суд запекти його за грати. За цей злочин чоловік може отримати до десяти років позбавлення волі. Доведеться йому відповідати і за побиття 30-річного товариша.

Разом з тим, правоохоронці з’ясували, що це не перша його зустріч із криміналом. Раніше він притягувався до відповідальності за крадіжки. Тепер же відповідатиме за смерть дядька. Тим часом дружина сама ставитиме на ноги малолітніх дітей, яких у чоловіка троє.