Рівненський полігон готовий прийняти мобілізованих. Вже зараз там розгорнули наметове містечко, розраховане на понад дві тисячі захисників України, а поряд з ним - польова кухня, їдальня, лазня та вся необхідна інфраструктура. На стрільбищі 233 навчального центру зараз посилено готуються офіцери - інструктори для навчальних підрозділів. Військову грамоту з корективами на вимогу часу вивчають так, аби на сході боронити країну було легше.

Наметове містечко на більше ніж дві тисячі душ, польові кухні, їдальні та лазня. Все це - наслідок роботи над помилками в міноборони.

В цьому на власній шкурі вже переконуються інструктори навчальних підрозділів, які зараз мешкають в кількох наметах цілого містечка розгорнутого в полі. Таких, як Степан Петрівський. Сивочолий старшина разом з дюжиною майбутніх інструкторів за час проведений в навчальному центрі вже обжили свій намет, і навіть його модернізували і волонтерською грубкою і телевізором і спальними кубриками...

Нині тут готуються прийняти майбутніх захисників України, які підуть захищати батьківщину за контрактом, або мобілізованих після президентського наказу.