Здійснити мрію своїх синів загиблий захисник України В'ячеслав Мірошник вже не зможе, а от рівнянам це під силу. Троє братів, що цьогоріч взяли участь у благодійній акції "Добро на Різдво", незважаючи на її офіційне завершення, свого подарунку ще не отримали. Не вистачає коштів аби відправити дітей на відпочинок у Польщу. Саме про це мріють сини чоловіка, що віддав своє життя за щасливе майбутнє наших з вами дітей.

У грудні минулоріч ми розповідали про родину Мірошників, та власне трьох синів захисника України В'ячеслава Мірошника: Володимира, В'ячеслава та Івана. Хлопці мають спільні захоплення, а любов до комп'ютерів з'явилась у них ще змалечку.

Всього на 10 хвилин менший, близнюк Володимира, - В'ячеслав вже навчається у технічному коледжі. І мрія в нього теж як у брата.

У активного, творчого та найменшого брата Івана заповітна мрія теж подорожі. Перш за все хлопчик хоче відвідати країну - сусідку.

Раніше, розповіла мама хлопців у її дітей бажання не встигали перетворитись у мрії, адже батько для своїх синів робив усе. Нині мрія хлопців - поїхати у Варшаву поки не здійснилась. Тож, усім кому небАйдуже та є бажання допомогти здійснити мрію трьох дітей можна звертатись за телефонами, що ви зараз бачите на екрані. Катерина Мункачі, Ігор Прокопчук, Новини Рівного

Координатор проекту Олена Гордійчук тел. (097) 544 61 54, (093) 516 94 34