Цивілізація прийшла на дороги Рівненщини і почала зникати з узбіч. Мешканці Білої Криниці мало не залишилися без світла через розширення траси. Шляховики розкопали дорогу аж до електричних стовпів і ті почали падати. До біди не дійшло, але й добра селяни вже не чекають.

Частина мешканців Білої криниці може опинитися без світла. Постаралися ремонтники, вони настільки розширили дорогу, що електроопори можуть просто впасти.

Ще вчора небезпеки не було. За якихось півдня дорожники докопалися впритул до стовпів. Понад 10 електроопор тримаються на невеликому клаптику землі, хоча за нормами має бути не менше двох метрів. Спеціалісти розповідають дорожники порушили кілька правил безпеки, а головне — працювали без відключення напруги

Не в захваті від будівництва нової дороги і місцеві мешканці. Пані Валентина втратила спокій від постійного гуркоту, ще й майно постраждало. У будинку з’явилися тріщини, тому жінка планує продавати житло.

Тим часом представники компанії, що займається ремонтом, божаться — роботи виконали після погодження з електриками. Представники клеванської дільниці приїхали і дали добро.

Впродовж вихідних за електроопорами слідкуватимуть працівники "Рівне енерго". Поки, що відключати світло не будуть, у перспективі електроопори перенесуть подалі від дороги.