Високі спортивні результати показали рівненські легкоатлети під час зимового Чемпіонату України, який відбувся у місті Мукачево. Додому спортсмени привезли «золото», «срібло» та «бронзу».

Змагання з легкоатлетичних метань серед юнаків, юніорів, молоді та дорослих тривали упродовж 12-14-го лютого. У них приймали участь 225 спортсменів з 18 областей України та міста Києва.

Як повідомили у Костопільському обласному ліцеї-інтернаті ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту, переможцем у метанні списа серед дорослих став випускник ліцею Микола Шама, метнувши спис на позначку 76м 92см. Також бронзову нагороду здобув випускник ліцею Дмитро Шеремет. Його спис опустився на позначці 71м 63см. Серед юніорів срібну нагороду у метанні списа здобув випускник ліцею Олександр Козубський. Його результат 68м 55см.

- Микола Шама здобув ліцензію на Кубок Європи з метань, що проходитиме 12-13 березня в румунському місті Арад, а Олександр Козубський - на участь у Чемпіонаті світу серед юніорів, - розповіла методист зі спортивної роботи закладу «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Галина Ковтун.

Про це повідомили на сайті Рівне нської обласної ради.

pic