Адвокат лікарської сім’ї знову вимагала аби слухання справи щодо поновлення на роботі Костянтина Думановського було закритим. Нагадаємо – 11 лютого у міському суді почався розгляд позову екс - завідуючого планової хірургії обласної дитячої лікарні щодо поновлення на роботі. Медика звинувачують у смерті 5-річного Миколи Антонюка. Втім Костянтин Думановський з цим не згоден. Хоче поновитись на посаді і вимагає матеріальної компенсації. Сьогодні проходило друге слухання справи. Яким воно було – дивіться далі.

На роботі поновитись хоче, але на суд знову не з’явився. Замість Костянтина Думановського на слуханні його батько та адвокат. Представники обласної дитячої лікарні вважають суд без позивача беззмістовним.

Втім відсутністю позивача, його адвокат та батько не надто переймаються. Більш їм дошкуляють журналісти. Знову просять у судді аби розгляд справи був закритим.

Суддя пішла до нарадчої кімнати для прийняття рішення. Коли повернулась то вести відео зйомку дозволила.

Нікого з свідків ще не заслуховували і рішення ніякого ще не прийняли. Наступне слухання справи вирішили перенести на 25 лютого.