З дітьми все добре, після надання допомоги медики відпустили їх додому. Але рівнян, зокрема інтернет-спільноту Рівного, обурила поведінка жінки–водія, яка наїхала на дітей і втекла з місця аварії. Вона згодом сама з’явилась до слідчого і визнала свою вину. Далі детальніше.

У Рівному вчора пообіді жінка-водій наїхала на двох 10-річних дівчаток. Вони переходили дорогу по пішохідному переході просто у центрі Рівного. Пізніше свідок ДТП у мережі фейсбук опублікувала заклик з проханням знайти винуватицю, адже та, наїхавши на дітей – залишила місце аварії. Свідок написала, що “звук від удару був сильний, водій не спромоглася вийти з авто підняти дівчаток, взнати як вони себе почувають. Особа надто холоднокровна - ніякого навіть натяку на хвилювання не було! Сказала "они же встали, зачем милиция "? Але свідок таки викликала правоохоронців, в цей час водійка втекла. Хоча та просила дочекатися батьків дітей, або хоча б посадити малих у салон. ЇЇ автівку пробували блокувати, втім марно. Коли приїхали правоохоронці , винуватиці вже і сліду не стало.

Активні користувачі соцмереж тим часом провели своє дослідження. На заклик відгукнулися коментатори, які опублікували фото винуватиці ДТП, і навіть вказали, де та проживає, доповнюючи обговорення чималим обуренням, адже не розуміли байдужості жінки. Та і сама спохватися. Сьогодні вранці з’явилася до слідчого з повинною.

Діти почуваються нормально. ЇХ з забоями ніг доставили до травмпункту Рівне нської обласної дитячої лікарні та після надання допомоги відпустили додому. Нагадаю, 10-річних дівчат збіла жінка-водій, коли переходили дорогу на пішохідному переході.