За двома жителями Рівненщини оперативники вже нарахували 19 крадіжок. Орудували крадії на території Здолбунівського району – вдирались у чужі підсобні приміщення, новобудови та навіть магазини. Усе, щоб викрасти звідти цінні речі, а потім їх перепродати. Далі детальніше.

На слід серійних крадії на Рівне нщині натрапили правоохоронці. Двоє чоловіків жадали легкого заробітку, правда незаконного.

Награбоване зловмисники продавали на ринку у Здолбунові. Нині ж відповідатимуть за вчинення 19-ти крадіжок із проникненням у помешкання, правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за цим фактом. До слова, один з поплічників вже затриманий, правда за інший злочин. Він в ізоляторі тимчасово тримання, бо підрізав односельчанина. Не кращий послужний список і в його поплічника.

Питання про обрання міри запобіжного заходу іншому крадію поки вирішується. Прпавоохоронці перевіряють, чи чоловіки не причетні до скоєння інших крадіжок в районі. За вже вчинені вони можуть потрапити за грати щонайменше на шість років.