Смертельна ДТП сталась ще в ніч на перше червня 2015 року.

Нагадаємо, тоді о 01.30 у селі Тинне автомобіль «Опель – Віваро» наїхав на двох пішоходів. 15-річна Ірина Омельковець поверталася додому зі своїм другом. Дівчина не дійшла додому кілька десятків метрів.

pic

За інформацією працівників ДАІ, водій виїхав на праве узбіччя, де й врізався у людей. Від отриманих травм дівчина померла на місці пригоди.

Тоді ж у соцмережах писали, що у салоні авто був чоловік і жінка, обоє нетверезі.

Як відомо, досі винних у смерті дівчини не покарали. У соцмережах створили спільноту, в якій слідкують за розглядом справи.

На сторінці спільноти Ангел під колесами(Силовий блок) пишуть зі слів матері дівчини Галини Омельковець:

"9 місяць вбивця не покараний. Справу розслідував слідчий майор міліції Рівне нської області Колядко Андрій. Ще літом мати загиблої приїжджала до слідчого і просили посадити вбивцю в СІЗО, тому що була проведена експертиза, де чорним по білому написано, хто був за кермом. Слідчий заявив, що він не може посадити вбивцю, тому що в нього є адвокат. Справа перероблялася процесуальним прокурором і тому затягнулася, а вбивця живе своїм життям, їздить за кермом, та за словами місцевих жителів, їздить на клондайки копати бурштин".

pic

Як повідомляють у соцмережі, 23-го лютого відбудеться слухання у Районному суді м.Сарни. Після слухання активісти одразу приймуть рішення про свої подальші дії. Вони вимагають покарати винного у смерті дівчини.