За повідомленням ((http://www.lv.npu.gov.ua/uk/publish/article/185816)(львівської поліції)), у Львові сьогодні, 22 лютого, вночі невідомі спалили одне відділення банку, ще два пошкодили.

У центрі міста, на вулиці І.Франка (біля Стрийського ринку), невідомі о 01.10 кинули пляшку із запальною сумішшю у банківське відділення розташоване на першому поверсі будівлі. Внаслідок цього повністю вигоріло приміщення установи. Рятувальникам вдалося попередити займання приміщень розміщених поверхами вище.

Цієї ж ночі, 01.40, невідомі кинули «коктейль Молотова» у вікно будівлі відділення іншого банку на проспекті Чорновола. Пошкоджено вікно та пошкоджено кіптявою приміщення куди потрапила суміш, яка не розгорілася.

Як пише Варта, горіли відділення "СберБанку Росії".

Близько 02.00, невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю у приміщення відділення на вулиці Стрийській, Вигоріла повністю одна кімната відділення банку.

Постраждалих немає.

На місці працювали правоохоронці, усі обставини подій встановлюються.

За фактами підпалів трьох банківських відділень проводяться досудові розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.