Десятирічна Поліна Туфекчі з міста Кремінна, що на Луганщині, вважає, що війна почалася на її Батьківщині через те, що ангели залишили цю землю. «Вони повернуться - і настане мир», - переконана дівчинка. Так у листопаді 2015 року виникла ідея створити «Музей на крилах».

Перші експонати подарувала сама Поліна. Дівчинка віддала свою власну колекцію ангелів. Потім понад тисячу різноманітних янголят передали небайдужі з різних куточків України та світу. А от крилатих створінь з Рівне нщини у Музеї поки що немає. Саме тому ми вирішили у театрі зібрати янголяток з нашого краю і запрошуємо долучитись усіх небайдужих мешканців Рівного та області.

Засновник музею Олена Стеценко каже, що з нетерпінням чекає янголів, які відображали б місцевий рівненський колорит, янголів, які мають власну історію. Пані Олена зазначила, що вони можуть бути зроблені власноруч з різноманітних матеріалів: «Чудово, якщо янгол буде чимось особливий і ми знатимемо, хто його передав у наш музей». «Від війни у нас така вже втома! Янголи! Благаю! Повертайтеся додому!», - закликає Поліна. Ми переконані, що з Божою допомогою та згуртувавшись, українці подолають усі негаразди й таку болючу для України, а отже, кожного з нас, війну.



pic Фото Поліни Туфекчі з інтернету

Принести янголятко потрібно на адміністративний вхід театру, він же вхід на малу сцену (зі сторони «Ельдорадо»). Обов’язково вкажіть ім’я та прізвище передавача, а також кілька слів про те, чим особливий янгол, як він до вас потрапив. Всі експонати будуть передані на Луганщину в "Музей на крилах"

Якщо ви маєте запитання телефонуйте – 0673281515, 0991936260 (Ірена) або пишіть на електронну адресу teatr.rivne@gmail.com.

Збір янголів триватиме до кінця березня.