Працювати в атестаційних комісіях небезпечно для майна та здоров'я. На Волині, до прикладу, міліціонери, які не пройшли переатестації оголосили полювання на активістів - членів комісій. Підпал офісу Автомайдану у Рівному, за однією з версій теж пов'язують з участю представників столичної організації з такою ж назвою в атестаційній комісії на Рівненщині. В головному управлінні ж нацполіції від коментарів про те, чи готові гарантувати безпеку тих, хто очищує ряди правоохоронців поки утримуються.

Минулого тижня в Луцьку в один вечір невідомі побили двох активістів. Одному кастетом пробили голову, іншого просто відлупцювали. Один з чоловіків працював в атестаційній комісії на Волині. Під час побиття йому нібито нагадували питання задані на засіданні комісії.

Рівне нські поліціянти до публічної переатестації поставились неоднозначно.

У Рівному роботу комісій пікетували, одіозних міліціонерів якщо не переатестовували заочно і по-тихому то ті ховались за лікарняні, хоча і були в робочих кабінетах.

Незгодні ж рішеннями комісій приходили з'ясовувати стосунки. А членам прозоро і неоднозначно натякали на можливі зустрічі...

Підпал офісу Автомайдану у Рівному, за однією з версій теж пов'язують з участю представників столичної організації з такою ж назвою в атестаційній комісії на Рівне нщині .

З проханням розповісти, чи готові рівненські правоохоронці гарантувати безпеку членів атестаційних комісії ми звернулись до головного, вже переатестованого поліціянта Рівне нщини. Проте за 5 днів навіть про можливу дату та час інтерв'ю прес-служба поліції нас не поінформувала.