У відділі інформації та документів виробничої тематики комунального закладу «Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека» Рівненської обласної ради відкрилася виставка творчих робіт «Пам’яті Героїв Небесної Сотні». Її авторами є вихованці рівненського підліткового клубу «Юність».

Керівник підліткового клубу «Юність» Олександр Гомон розповів присутнім? як виникла ідея створення виставки. Зокрема, що ще у вересні минулого року було запропоновано всім підлітковим клубам міста Рівного приєднатися до цієї роботи. Керівник гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Ліра» Наталія Волосянчук поділилася як тривала робота з дітьми над створенням картин, присв’ячених подіям на Євромандані, Революції Гідності, Героям Небесної Сотні.

На захід з літературно-мистецькими композиціями завітали діти з театрального гуртка підліткового клубу «Фантазія» (керівник – Ольшевська Валерія Олександрівна) та «Фольклорний ансамбль» підліткового клубу «Меридіан» (керівник гуртка – Панасюк Юлія Валентинівна).

Головний бібліотекар відділу інформації та документів виробничої тематики комунального закладу «Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека» Рівне нської обласної ради Людмила Шапірко ознайомила присутніх з книжковою виставкою та представленими на сайті обласної книгозбірні віртуальними виставками, новим виданням Рівне нської обласної організації Національної спілки письменників України, що вийшло у видавництві «Волинські обереги» у 2015 році – книгою-пам’яті «Революція гідності. Війна».

Пам’ять Героїв Революції Гідності, які загинули, була вшанована хвилиною мовчання.

Виставка робіт діятиме по 7 березня.

Про це повідомили на сайті Рівне нської облради.