Тіло пролежало в землі років з десять. Мешканець Володимирецького району, який перекопував землю на ділянці Старорафалівської сільської ради, знайшов поліетиленовий пакет. У ньому були частини розчленованого тіла людини. Чоловік повідомив про це у поліцію.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група поліції та прокурори Володимирецького відділу Сарненської місцевої прокуратури.

— На глибині приблизно півметра знайшли дві сумки, в середині яких знаходились залишки людського тіла, ймовірно, чоловіка, а й рештки одягу, — повідомив «РВ» керівник Володимирецького відділу прокуратури Микола Кругліцький. — За попередньою думкою експерта, що був учасником огляду, труп невпізнаної людини перебував в закопаному стані не менше десяти років. Слідчими поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за фактом умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального Кодексу України. Проводяться першочергові слідчо-оперативних заходи для встановлення особи померлого.

Про це пише сайт Рівне Вечірнє.