Млинці, пиріжки, пончики, а також запашні ковбаси та вареники. Це не меню святкового столу. Волонтери вже вкотре відправили воїнам що знаходяться на передовій, численні пластикові контейнери з домашніми наїдками. Робили це для того, аби захисники відчули тепло дому та підтримку. Збирали й готували у всіх районах Рівненщини.

Пані Валентина - невтомний волонтер. Саме вона вже вкотре організовує продовольчу посилку в зону АТО. Наголошує: не пошкодували часу та грошей не лише громадські організації, а й прості мешканці Рівне нщини. Жінка з гордістю перераховує усі села та містечка області, звідки небайдужі надіслали власноруч приготовлені страви. Каже: найактивнішим виявився Березнівський район. Найбільше ж наші захисники чекають на домашні вареники, наголошує волонтерка.

Допомагати бійцям домашніми смаколиками працівники обласної рятувальної служби не припиняють вже два роки. На їхньому рахунку це вже п'яте відправлення. Зупинятись не планують, бо ж переконані: наші захисники на передовій досі потребують суттєвої матеріальної допомоги, не зважаючи на підтримку держави.