Правоохоронці встановили вже особу вбитого, та з’ясували, що так розправилась із місцевим жителем його дружина. Усім сказала, що він поїхав на заробітки, а тіло прикопала у полі. Знахідці 15 років. Саме стільки часу минуло відтоді, коли сталося вбивство. Відповідати за нього матір чотирьох дітей буде зараз.

У Кузнецовську чоловік копав город і натрапив на сумку. У ній чоловік побачив різні речі – в тому числі станок для бриття, І що найстрашніше – частину людського тіла, від якого залишились лише кістки. Про страшну знахідку він одразу повідомив правоохоронців.

Перевіряли обліки безвісти зниклих осіб і людей, про місцеперебування яких давно ніхто нічого не чув. Керувались і речами, які знайшли у місці, де закопали розчленований труп.

15-років тому під час чергового конфлікту з чоловіком, якому тоді було 32 роки вона його вбила. Спакувала його особисті речі, спакувала і разом з тілом закопала. Усім рідним-близьким сказала, що той відправився на заробітки. Таку легенду розповіла і дітям – має трьох дочок від попереднього шлюбу і спільного сина із загиблим. Тому нині вже 21 рік.

Кримінальне провадження відкрите за частиною 1 статі 115 кримінального кодексу України. Це умисне вбивство. Яке покарання понесе 55-річна жителька Кузнецовська за вбивство чоловіка говорити рано, адже слідство триває. Не виключено, що справу перекваліфікують, адже вчинила злочин жінка з особливою жорстокістю.