Як визначитися з заняттям? Перш ніж вибрати щось конкретне, дайте собі відповідь на кілька питань. З ким саме ви хочете провести цей вечір? Наприклад, якщо плануєте вечір з родиною, то вибирати розваги потрібно з урахуванням інтересів усіх членів родини, якщо ж ви просто хочете побути на самоті, то зараз ми спробуємо запропонувати вам цікавий варіант проведення вільного часу ввечері.

Чи ви хочете виходити з дому? Якщо ні, то потрібно вибирати таке заняття, яке можливе в домашніх умовах. Наприклад, зимовими холодними вечорами не кожен захоче висовувати свого носика з дому у морозний вечір.

Чи є у вас кошти, які ви можете витратити на розваги? Якщо ні, то виходьте з цього. Крім того, визначити конкретну суму і тільки тоді будуйте подальші плани.

Який у вас настрій? Прагнете веселощів? Телефонуйте друзям, агітуйте їх на зустріч із усіма наслідками. Хочете тепла, затишку і любові? Проведіть вечір зі своїм хлопцем (справжнім чоловікам не потрібна галаслива компанія друзів, вони із задоволенням проводять час з дівчиною).

О котрій годині плануєте завтра прокидатись? Цей момент теж важливий, адже вечір може затягнутися і плавно перейти в ніч. А ось після бурхливого вечора складно буде прокидатись та й працювати наврядчи захочеться.

Вечір удвох

Чим можна зайнятися з коханою людиною? Тут варіантів ще більше!


• Якщо ви вирішили залишитися вдома, то займіться приготуванням незвичайного страви. Так-так, це неймовірно цікаво і навіть сексуально. Можна влаштувати міні-змагання: кожен готує щось своє, а інший оцінює страву. А коли все буде готове, сядьте разом за стіл і влаштуйте вечірню трапезу за келихом вина чи мартіні.


• Влаштуйте романтичний вечір. Якщо вам набридло сидіти вдома, то замовте столик у ресторані. Але домашня романтика відкриває масу можливостей. Так, вечір може плавно перетекти в ніч, а закохані при цьому неодмінно перемістяться в спальню.

• Оберіть романтичний сімейний фільм або сімейну комедію, зробіть солодкий попкорн (можна навіть в мікрохвильовій печі), приготуйте сік, чай або домашній лимонад, укутайтесь в м’яку ковдру і насолоджуйтесь спільним вечором.

• Пограйте в яку-небудь гру, що передбачає участь двох гравців: шахи, нарди, доміно або щось інше. Це не тільки відмінний спосіб провести час, але ще і прекрасне тренування для мозку.


• Рушайте на прогулянку. Загалом, насолоджуйтеся матінкою-природою, наситьте киснем свій організм і підніміть собі настрій.

Сімейний вечір

Якщо у вас є діти, то навряд чи вони будуть в захваті від нудних батьків. Куди піти з дитиною?
1. Наприклад, в зоопарк, дельфінарій, океанаріум. Тварини неймовірно подобаються діткам і заряджають їх позитивною енергією. Якщо у вашому місті є контактний зоопарк (у ньому можна чіпати мешканців), то обов'язково відвідайте його.

2. І вже точно будь-яка дитина буде в захваті від парку атракціонів з різноманітними каруселями та іншими розвагами.

3. А ще можна сходити в кіно на якийсь мультфільм.

4. Якщо ж увечері ви вирішили залишитися вдома, то можна влаштувати сеанс сімейного читання і по черзі читати цікаву казку.

5. Також можна пограти в настільну гру типу «Монополії».

6. А ще можна придбати великий пазл і всією сім'єю спробувати зібрати його.

Це дуже захоплююче!

Вечір на самоті або ж з подругою

• Влаштуйте піжамну вечірку. Розкажіть один одному смішні історії, поділіться секретами, почитайте разом журнал, поділіться переживаннями (подруга завжди підтримає).


• Почитайте якусь цікаву книгу. Читання здатне захопити настільки, що час пролетить непомітно. Не захоплюйтеся, не забудьте поспати.


• Влаштуйте спа-салон прямо у себе вдома. Наповніть ванну водою, додайте піни і ефірних масел, увімкніть улюблену музику, розслабтеся і забудьте про все. А потім зробіть маску для обличчя і для рук, нафарбуйте нігті, випробуйте нову зачіску.


• Влаштуйте показ мод. Приміряйте свої сукні, спідниці, блузи і штани , ходіть перед дзеркалом і відчуйте себе моделлю. До речі, користь такого заняття очевидна – ви здійснете ревізію у своєму гардеробі.

• Спробуйте вишивання бісером, в’язання теплих носочків або ж шарфів. А, можливо, ви давно хотіли осилити якусь мову програмування або ж графічний редактор. Цілком можливо, що саме це заняття може стати вашим хобі.