Сьогодні, 25 лютого, близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на подружжя у смт Рокитне. Працівники поліції проводять слідчі та розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до кримінального правопорушення.

Як з’ясувала слідчо-оперативна група на місці події, на момент скоєння злочину додому із гостей повернулися 29-річний чоловік та 34-річна дружина. На порозі їх зустріли троє невідомих чоловіків у камуфльованій формі та балаклавах, один із яких вдарив власника рукояткою пістолета по затилку, здійснивши декілька пострілів угору. В дружини зловмисники забрали сумку, в якій були 500 доларів США, 300 гривень, мобільний телефон, банківські картки. Ввірвавшись і понишпоривши у будинку, вони поспіхом покинули обійстя.



pic

Транспортний засіб, на якому приїхали зловмисники, був припаркований неподалік місця злочину. Правоохоронці наразі з’ясовують місце знаходження та марку автомобіля.

pic

За фактом розбійного нападу відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років. Триває досудове розслідування.

pic

Потерпілий у розбійному нападі ніде не працює, а його дружина — у магазині квітів.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області