34-річний батько двох малолітніх дітей, нечуючий Андрій Пінчук із с.Берестя, Дубровицького району, потребує термінової операції та дороговартісного лікування за кордоном.

Нещодавно у Андрія діагностували рак шлунку.

"Окрім, глухоти доля послала цій сім'ї ще одне важке випробування, яке можна подолати лише завдяки допомозі та підтримці небайдужих людей - батько сімейства Пінчук Андрій Данилович 13.12.1981р.н. захворів важкою підступною хворобою - рак тіла шлунку", - розповідають волонтери громадської організації "Любов у тебе в серці".



pic

Нині Андрій перебуває в німецькій клініці у Вюрцбургу. Чоловіку там тяжко, тому що він з вадами слуху і мови, та не може харчуватись. Зараз інтенсивно проводиться обстеження та підтримуюча терапія. Саме тому він весь вільний від обстежень час знаходиться під крапельницями.



pic

pic

Діагностика дає невтішні результати, адже хвороба стрімко прогресує і зайшла досить далеко. Лікування буде тривалим та дороговартісним - попередньо потрібно 50 тисяч євро. Найближчим часом, шляхом спепроцедур, буде визначено систему хіміотерапії та інші необхідні заходи. Лікування у німецькій клініці дає Андрію надію на шанс жити далі.

Рідні та волонтери просять усіх небайдужих допомогти зібрати кошти на лікування. Про отриману допомогу та витрати сім'я готова відзвітуватися.

Кошти можна перерахувати на картковий рахунок у Приватбанку на ім'я дружини Андрія: Пінчук Ольги Миколаївни: 5168 7420 6490 7052

Волонтер Громадської організації "Любов у тебе в серці" планують 8 березня у Сарнах провести ярмарок з продажу імбирного печива, і зробити маленьку програму, щоб зібрати ще коштів на лікування Андрія.



pic

pic

pic