ЇЇ непритомною біля лавки знайшли люди. Жінку госпіталізували до реанімації, за її життя кілька днів боролися медики. Але учора вона померла. Правоохоронці вже знайшли чоловіка, який побив її і вигнав помирати на вулицю.

Прогулюючись парком відпочинку, на майдані Незалежності у Дубному чоловік побачив жінку. Вона лежала біля лавки і не рухалась. Підійшовши ближче він в пізнав її і хотів підняти. Тоді й побачив, що вона побита.

Ускладнювало ситуацію і те, що жінка була у стані алкогольного сп’яніння. Із важкими травмами її госпіталізували у реанімацію. Правоохоронці взялися шукати осіб, які побили жінку.

Коли сюжет готувався до ефіру стало відомо, що жінка від отриманих травм померла. Правоохоронці з’ясували обставини, при яких померлій нанесли травми. Це сталось у будинку знайомого, де загибла проживала з чоловіком.

Співмешканці ніде не працювали, зловживали алкоголем. 33-річний чоловік не раз піднімав на жінку руку. От і після чергової пиятики і побив її, після чого вигнав на вулицю. Поліцейські вже перекваліфікували злочин. Тепер чоловік відповідатиме за нанесення тілесних ушкоджень, що призвели до смерті людини, а це до десяти років позбавлення волі.