Люди у залі - порядок денний у сторону. Депутати Рівнеради вкотре левову частку сесійного засідання приділили розгляду звернень і скарг рівнян. А їх кожного разу все більше. Нині у центрі уваги чергове скандальне будівництво. Противники появи 12-поверхівки поблизу краєзнавчого музею, як обіцяли, прийшли до депутатів просити заборони будівництва. Чи пристали до такої пропозиції обранці - дивіться далі

Добиратися до сесійної зали повз натовпи пікетувальників депутатам Рівне ради не звикати. Традиційно біля входу їх чекають невдоволені - цього разу противники будівництва багатоповерхівки поблизу краєзнавчого музею на вулиці Толстого. Про скандал навколо нього вже розповідав Перший місцевий. Врешті делегація заповнює проходи у сесійній залі, аби депутати їх таки почули. Наголошують: будівництво ведеться в охоронній зоні пам'ятки національного значення.

Пікетувальники наполягають: будувати не дадуть. А от забудовники переконують: люди маніпулюють термінами.

Депутати вислуховують різні сторони і пропонують: створити комісію, яка розбереться у всіх документах й запропонує, що робити далі, бо ж земельна ділянка виділена іще у 2007 році. А поки ж передають "привіт" забудовнику - на час, що комісія працюватиме, роботи на майданчику треба припинити. Інакше, депутати обіцяють зібратися на позачергову сесію, і накласти мораторій на будівництво.

Врешті депутати таки комісію створили, обіцяють вже наступного засідання оголосити свій вердикт. А про що іще говорили обранці цього разу дивіться у Новинах Рівного вже завтра.