Із забоєм головного мозку та без свідомості до реанімаційного відділення Корецької центральної лікарні тиждень тому доставили 58-річного жителя села Бриків. Утім, учора, 25 лютого, він помер. Працівники поліції встановлюють обставини його смерті.

Правоохоронці в ході досудового розслідування з'ясували, що чоловік проживав один, був інвалідом третьої групи, оскільки мав серйозні проблеми із ногою. До того ж зловживав спиртними напоями. Під час встановлення обставин отримання тілесних ушкоджень з’ясувалося, що жителі села Бриків неодноразово бачили, як він у стані алкогольного сп'яніння падав на вулиці. Однак це була лише одна із версій.

Напередодні, як чоловік потрапив до медзакладу, у нього виник конфлікт із 32-річним односельчанином. Через неприязні стосунки останній наніс своєму недругу удар в голову.

За результатами проведеної судово-медичної експертизи 58-річний чоловік помер внаслідок закритої черепно-мозкової травми з переломом кісток основи черепа та крововиливами в головний мозок.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України відкрите кримінальне провадження. Поліцейські провадять всі необхідні слідчі дії для встановлення обставин за яких чоловік отримав травми несумісні з життям.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.