Новообрані депутати Рівнеради лише за кілька місяців встигли закріпити за собою слово "скандальні". Бо ж без бурхливого обговорення у сесійній залі мало яке питання розглянуть - від нових назв вулиць, з якими ніяк не можуть визначитись, до звинувачень у рейдерському захопленні чи навіть розмірі рахунків за газ. Про що скандалять депутати - дивимось далі.

Оголошувати свої вимоги до депутатів рівняни звикли ще знадвору. Так вчинили і мешканці будинку на вулиці Степана Дем'янчука 1а, які переконані у рейдерському захопленні їх ОСББ. Роз'яснити суть проблеми піднімаються у сесійну залу.

Депутатам роз'яснюють: із липня 2015 року у будинку ведеться перевірка. Бо ж він, нібито введений в експлуатацію з порушеннями.

А ще переконують: підставна особа від забудовника, подала в суд, аби той визнав створене ОСББ незаконним. І справу виграв. Тож тепер люди усіма силами намагаються відстояти своє право самостійно управляти будинком. Все б нічого, якби забудовником не виявився... депутат Рівне ради Василь Немеш. Він, до слова, коментувати усі закиди та ситуацію вцілому відмовився. Тож лишається чекати вердикту депутатської комісії. А тим часом самі депутати, як і люди, заплутались у переіменованих вулицях.

Після цього перейшли до питань фінансових. Зокрема розглянули Інвестиційну програму ТзОВ “Рівне теплоенерго” на 2016 рік. Переконують жодних негативних наслідків для рівнян вона не матиме - тариф не виросте. Ба більше, підприємство за власний кошт обладнає житлові будинки Рівного тепловими лічильниками. НА це передбачають витратити 6 мільйонів гривень.