Проблема розміщення рекламних оголошень та афіш у непристосованих місцях й надалі залишається у Рівному вкрай актуальною. І хто б як не лякав чи соромив підприємців, вони й далі продовжують бездумно захаращувати місто своїми оголошеннями.

На пряме запитання, навіщо вони псують стіни та стовби своєю рекламою у такий неєвропейський спосіб, ті прямо відповідають: „Нам по барабану! Не заважайте робити роботу! Чого пристали? Нема шо робить?”.

Нагадаємо, мінімальний розмір штрафу за Адмінкодексом за несанкціоноване розміщення реклами у непристосованих до цього місцях становить 340 гривень, а для посадових осіб — до 1700 гривень. Крім того, ця людина у термін за два дні має зняти усю свою несанкціоновану рекламу.

Найбільше потерпають від несанкціонованої реклами центр міста, місці поблизу вищих навчальних закладів та райони залізничного та автовокзалів.

Принагідно міська влада вкотре звертається до підприємців не обклеювати місто своєю рекламою, адже ця реклама не лише псує вигляд міста, а й віддаляє його від Європи на десятки років назад.

На фото: дівчата з кредитної спілки «Просто позика», яких застали «на гарячому», 25 лютого 2016 р.



pic

Про це повідомляють у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської ради.