Вчора, 27 лютого, о 13:19 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про те що в п’ятиповерховій будівлі гуртожитку №2 Національного університету водного господарства та природокористування в місті Рівне по вул. Чорновола, 55а, виникла пожежа.

За вказаною адресою негайно виїхали рятувальники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно координаційний центр ГУ ДСНС у Рівне нській області.

По прибуттю на місце події з’ясувалося що пожежа виникла в підвальному приміщенні гуртожитку, в наслідок пожежі виникло задимлення сходових маршів та загальних коридорів гуртожитку. Вогнеборці, в апаратах захисту органів дихання, оперативно провели евакуацію людей із будівлі, в загальній кількості 20 чоловік. Паралельно з проведенням евакуаційних заходів рятувальники подали на гасіння пожежі водяний ствол.



pic

Пожежу локалізовано о 13:32 повністю ліквідовано о 14:00. Всього до гасіння пожежі було залучено 12 чоловік особового складу, та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Внаслідок пожежі пошкоджено меблі та речі побутового вжитку, закопчено стіни на площі 12м2 в підвалі будівлі гуртожитку.

Ніхто з людей не постраждав. Причину пожежі та завдані нею збитки наразі встановлюють фахівці.

Про це повідомляють у ГУ ДСНС України у Рівне нській області.