Про те, що у Березному сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, учора о 20 годині до поліції повідомили лікарі швидкої медичної допомоги.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 36-річний житель міста Березне, керуючи автомобілем марки «Audi 90», рухаючись по вулиці Корецькій районного центру, не вибравши безпечної швидкості руху, допустив з’їзд у кювет, де перекинувся.

У результаті ДТП постраждали пасажири автомобіля. 33-річна дружина отримала тяжкі травми голови, забої грудної клітки, тупу травму живота. Їх чотирьохрічний син теж отримав травми голови та закритий перелом обох кісток лівої гомілки. Постраждалих госпіталізували у травматологічне відділення Березнівської центральної районної лікарні.

Автомобіль правоохоронці доставили до місцевого відділення поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Під час медичного освідування водія стало відомо, що він перебував за кермом тверезим. За цим фактом триває досудове розслідування.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області При використанні матеріалу гіперпосилання на npu.gov.ua обов`язкове версія для друку

pic