Вони виносили товари повз касу, приховавши їх. Усіх затримали працівники управління поліції охорони в Рівненській області.

18-річний рівнянин спробував викрасти з "Велмарту" шоколадні вироби, стартовий пакет для мобільного телефону та деякі канцелярські товари — всього на загальну вартість 170 гривень. Чоловік ретельно приховав накрадене під одягом, думаючи, що його вчинок ніхто не помітить. За крадіжку його притягнуть до кримінальної відповідальності за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

У той же день двоє рівнян намагалися винести із торгової зали цього ж магазину шкарпетки та плитку шоколаду на загальну суму 65 гривень. Злодіями виявилися 30-ти та 36-річний чоловіки. За дрібне викрадення чужого майна їх притягнуть до адміністративної відповідальності за статтею 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи, або адміністративний арешт на строк від п'яти до десяти діб.

Джерело: Рівне вечірнє.