У четвер, 25 лютого 2016, в м. Дубно відбулося відкриття нового класу інтерактивного навчання в загальноосвітній школі №7.

Сучасну техніку придбано і встановлено за підтримки Рівне нського обласного благодійного фонду “Любіть Україну” в рамках реалізації стратегічного плану розвитку ЗОШ №7 “Наша нова школа”.

В урочистостях з нагоди відкриття нового класу взяли участь директор школи Ніна Поліщук, голова правління благодійного фонду “Любіть Україну” Михайло Корилкевич, вчителі, батьки та учні школи.

“Мені дуже приємно бути свідком і безпосереднім учасником розвитку школи. Разом з керівництвом школи, батьками, благодійниками хочемо зробити цей навчальний заклад сучасним і передовим закладом освіти. Протягом останніх років школа зміцніла матеріально. Відремонтували актову залу, встановили систему безпеки, замінили в навчальних класах віконні системи. Минулого року спільно розробили і впроваджуємо стратегію розвитку ЗОШ №7 “Наша нова школа”. Щиро вітаю колектив школи з новим кроком у розвитку — створенням класу інтерактивного навчання! Ми відкриваємо цей клас у день народження Лесі Українки. Тож бажаю всім учням використовувати сучасні можливості для навчання, щоб стати такими ж освіченими і яскравими особистостями, як Леся Українка!”, - сказав під час відкриття Михайло Корилкевич.

Благодійний фонд “Любіть Україну” придбав та встановив для учнів школи сучасні комп'ютери, інтерактивну дошку та проектор загальною вартістю 173 000 грн.

Впроваджуючи сучасні технології в навчальний процес, у школи з'явилося більше можливостей створити комфортні умови навчання дітей. Учні отримали більше можливостей здобувати, аналізувати та застосовувати навчальну інформацію з різних джерел.

Фонд впровадив цю ініціативу в рамках реалізації стратегічного плану розвитку школи. У 2015 році в навчальному закладі відбулася публічна презентація програми “Наша нова школа” за участю батьків та учнів. Такий захід відбувся чи не вперше в Дубно за весь період незалежності України. В розробці стратегічного плану розвитку взяв участь голова правління благодійного фонду “Любіть Україну” Михайло Корилкевич.

Довідка

Рівне нський обласний благодійний фонд “Любіть Україну” розпочав свою діяльність у 2011 році. Голова правління благодійного фонду – Михайло Корилкевич. Діяльність благодійного фонду “Любіть Україну” спрямована на соціально-економічний розвиток Рівне нської області. Пріоритетом діяльності фонду є програма “Здоров’я нації”, що має на меті пропаганду здорового способу життя, покращення медичного обслуговування населення Дубна та району. За період реалізації програми було проведено дві благодійні акції “Медична клініка на колесах” у співпраці з благодійниками-підприємцями та МБФ “Дар життя”. Професійний огляд та консультації отримали близько 600 дітей з багатодітних родин м. Дубна та Дубенського району. У 2016 році фонд визначив другий пріоритет — проект “Від випускника школи — до успішного фахівця”. Освітню програму фонд започаткував спільно з групою компаній “Монстера”, у співпраці з навчальними закладами Дубенського та Млинівського районів.

Про це повідомили у прес-службі благодійного фонду “Любіть Україну”