П'ятірка унікальних немовлят з'явилася сьогодні у Рівному. Унікальні - бо ж відзначатимуть день народження раз на чотири роки, адже народилися 29 лютого. З незвичним днем, який буває лише у високосний рік, пов'язують чимало прикмет та забобонів. Перший місцевий поцікавився чи вірять у них народжені 29 лютого та їх рідні.

Сьогодні Кірі виповнюється вісім років. Зазвичай свій День Народження дівчинка святкує 1 березня, адже тільки раз в чотири роки випадає можливість відзначити його 29 лютого. Із задоволенням дівчинка розповідає про те як буде частувати однокласників та які подарунки замовила батькам.

Батько дівчинки розповідає, планували що дитина родиться у високосний рік, тому дуже хотіли щоб саме 29 лютого, адже саме ця дата дуже особлива та виняткова.

Пан Микола наголошує, донька неодноразово запитувала чому святкує свій День Народження не так як усі.

Дата 29 лютого справді незвична та особлива, як і весь високосний рік наголошують і в будинку урочистих подій. Розповідають цьогоріч у Рівному знайшлася лише одна пара, яка запланувала одруження саме на цей день.

В свою чергу, психологи наголошують високосний рік не такий вже страшний як його описують, головне все сприймати з позитивом.