У Рівному свято професійного боксу. Вперше в обласному центрі відбувся міжнародний турнір високого рівня. Титуловані боксери з Грузії, Чечні, а також українські спортсмени зустрілися на одному рингу. Та найбільш очікувана подія - запеклий бій за титул чемпіона України з боксу у напівсередній вазі. Як зустрічали спортсменів та хто здобув пояс чемпіона у сюжеті Інеси Пославської.

У кращих традиціях грандіозних спортивних подій Рівне зустріло вечір професійного боксу. Стати свідком рейтингових поєдинків чемпіонів світу зібралося кількатисяч глядачів. Найбільше очікували бій за титул чемпіона України з боксу у напівсередній вазі. Адже у двобої зійшлися рівненчанин, чемпіон світу з рукопашного бою серед силових структур Валентин Головко та володар Кубку світу з кікбоксингу Павло Петров з Луганщини. Нарешті лунає гонг.

Вже у 3 раунді з 10-ти луганчанин зазнав поразки. Бій завершився технічним нокаутом.

Перший пояс і уже чемпіона України. Валентин Головко займається спортом понад 20 років. Вперше до зали його привів батько. З того часу - боксує. Провів 22 професійні поєдинки, з них 21 переможні. Зізнається, - до бою готувався довго, тренував "коронний" удар.

Його суперник, боксер Павло Петров акцентує - поразка це стимул до самовдосконалення. Тому працюватиме більше і наполегливіше.

Рівняни виявилися ласими до спортивних подій такого рівня. Усіх глядачів зала не умістила. Організатори заходу переконують - доклали максимум зусиль, аби бої відбулися на найвищому рівні та всі охочі могли завітати на подію такого масштабу.