Позмагатися та показати свої уміння у грі з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шахах та шашках з’їхалися працівники органів місцевого самоврядування з 13 районів Рівненської області.

За словами керівників апарату обласної влади, такі змагання не лише засвідчують прагнення до здорового способу життя, але стимулюють створення згуртованого і дружнього колективу.

За підсумками змагань, команди отримали такі результати :

- з шашок, 1 місце здобув Дубенський район, 2 місце – Корецький район, 3 місце – Рівне нський район, Сарненський район посів 7 місце.

- з шахів 1 місце здобув Корецький район, 2 місце – Березнівський район, 3 місце – Дубенський район, Сарненський район посів 7 місце.

- з настільного тенісу 1 місце здобув Дубровицький район, 2 місце – Володимирецький район, 3 місце – Рівне нський район, Сарненський район посів 8 місце.

- з міні-футболу 1 місце здобув Млинівський район, 2 місце – Володимирецький район, 3 місце – Рокитнівський район.

За першість з волейболу команди змагалися у двох підгрупах:

у першій групі Радивилів – Корець з результатом 0 – 2, Радивилів - Сарни (2-1), Сарни - Корець (2 – 0).

За підсумками командної гри, Сарненські волейболісти посіли І місце в групі, Корець ІІ місце, ІІІ місце – Радивилів.

У другій групі команда Березнівського району здобула першість. У фіналі, в боротьбі за ІІІ місце, перемогу здобула команда Корецького району, команда Березнівського району переграла Сарни з рахунком 2:0.

За загальними підрахунками, перемогу в обласній Спартакіаді здобула команда Дубенського району, срібними призерами стали представники Рівне нського району, ІІІ місце виборола команда Корецького району.

Про це повідомила прес-служба обласної ради