12-річний Денис із Здолбунова отримав страшну електротравму після того , як виліз на вагон. На скаліченого школяра натрапили випадково працівники залізниці. Дитину одразу ж доправили до реанімації. Нині Денис на лікуванні в опіковому центрі. Аби повернутись до повноцінного життя дитині потрібне дорого вартісне лікування, яке родина травмованого самотужки потягнути не в силі.

Зараз Денис перебуває на лікуванні в опіковому центрі Рівного. Адже хлопчик отримав 70 відсотків опіків тіла. Сталося це на вагоні потяга, де його вразила електродуга розрядом у 27 тисяч вольт. Стан хлопчика стабільний але важкий – бо площа опіку надто велика. Найбільше постраждала голова.

Дитина після удару електродугою злетіла із вагону на землю, і вже там, невідомо через скільки часу від падіння знайшов працівник залізниці. Він обходи територію, як побачив дитя, на якому не було і живого місця: одяг розплавився, волосся згоріло.

Завдяки мобільному і зв’язались з рідними Дениса. Його тим часом госпіталізували в місцеву лікарню. Втім стан хлопчика був критичним, тож потребував втручання обласних спеціалістів.

На залізницю Денис відправився задля розваг, щоб не йти у школу. Був з ним і товариш, який після нещастя втік. Про це хлопчик вже згодом розповів мамі. Жінка виховує Дениса і меншу доньку сама. Дуже вірить, що її біда не залишить байдужими людей і вони допоможуть вилікувати хлопчика. Адже попереду у нього до десятка операцій. Зараз на лікування щодня потрібно по три тисячі гривень.

Денис щонайменше два місяці проведе у лікарняних палатах. Після інтенсивного лікування на нього чекає відновлення після пережитого.

Наталія Майнгард мама Дениса Тел. 099-704-76-33