Рівняни гулятимуть не до ранку. Обмежити роботу найбільш скандального нічного клубу у обласному центрі попросили самі ж його мешканці. Тож на черговому засіданні рівненського міськвиконкому вирішили : дискотека працюватиме до першої години ночі. Подібне рішення найімовірніше стосуватиметься і інших нічних розважальних закладів. Про це і не тільки далі у сюжеті.

Найбільше галасу через "Октант". На черговому засіданні Рівне нському міськвиконкому розглядали питання щодо обмеження роботи нічного розважального закладу. А все через те, що рівняни скаржаться на галас та велику кількість правопорушень поблизу клубу.

У профільному управлінні пропонують обмежити роботу нічного клубу. На думку чиновників, кількість правопорушень суттєво зменшиться.

Знайшлися й ті, які проти ініціативи, мотивуючи це тим, що заклад нині взагалі не працює.

А окремі активісти запропонували обмежити роботу і інших нічних закладів.

Вирішувати чи обмежуватимуть роботу інших нічних розважальних закладів будуть на наступному засіданні Рівне нського міськвиконкому. Окрім того, говорили і про медицину. Кількість хворих на туберкульоз у Рівному зросла. В основному це люди безробітні, або безхатченки. Аби виявити недугу на ранніх стадіях, спеціалісти радять звертатися до лікаря, якщо кашель довго не проходить.

А ще запропонували збільшити кількість планових медичних оглядів у навчальних закладах. Адже нині дітей обстежують один раз на рік.