До кладовища - на рогатому. Організувати тролейбусний маршрут до цвинтаря "Нове" рівнянам обіцяють вже не один рік. Та поки люди тільки обіцянками й ситі, а ще недотриманням графіку та нестачею машин. Куди рівнян не возить громадський транспорт та куди нарешті повезе цьогоріч знають наші журналісти.

Рівнянка Тетяна, яка живе у мікрорайні Ювілейний, нарікає: дістатися вранці на роботу - справжня проблема. Часові інтервали між тролейбусами дуже великі, тому, каже, часто і вона, і знайомі вимушені користуватися дорожчими маршрутками, бо ж ті ходять частіше.

Пан Сергій пересувається по місту власною автівкою, проте до проблем громадського транспорту йому не байдуже. Стверджує: перейнявся цієї проблемою після поїздок у країни Євросоюзу. Мовляв, оцінив як воно, коли автобус прибуває чітко за графіком. А тому наполягає: ситуацію з рухом транспорту у мікрорайоні Північний, де мешкає, потрібно змінити.

Хай з нечіткими інтервалами, та у ці мікрорайони рогатий громадський транспорт таки доїжджає. А от, наприклад, до кладовища "Нове" тролейбус все ніяк не пустять, хоч обіцяють вже не один рік. Міським чиновникам про це нагадали і рівняни, зателефонувавши у прямий ефір проекту Першого місцевого "Телемайдан: запит на зміни". У відповідь - чергові обіцянки.

Чиновник хизується: з 22 лютого по вулиці Старицького закурсувала маршрутка за номером 35а. На інші скарги мешканців Рівного Віталій Миронюк відповідає по-армійськи: буде зроблено.

Окрім того, щойно погода дозволить на цих вулицях вкладуть новенький асфальт, а по ньому й довгоочікуваний транспорт поїде. Принаймні чиновники переконують, що буде саме так.