Біля одного із розважальних закладів Рівного 31-річного рівнянина пограбував невідомий, забравши дороговартісний мобільний телефон. Правоохоронці затримали зловмисника, у біографії якого тепер додасться черговий строк.

14 лютого потерпілий разом зі своїм другом відпочивали в одному з диско-барів. Коли 31-річний чоловік вийшов на вулицю, до нього підійшов невідомий чоловік. Нічого не пояснюючи, наніс удар в обличчя, відкрито заволодівши мобільним телефоном марки «Samsung Galaxy A3».

У результаті проведених оперативних і розшукових заходів працівники карного розшуку Рівне нського відділу поліції встановили особу зловмисника, яким виявився 22-річний непрацюючий житель обласного центру, раніше судимий за майновий злочин.

До скоєння грабежу його спонукало безгрошів'я, тому мобільний телефон здав до ломбарду. — За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівне нського відділу поліції Василь Зелінський. — Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Наразі правоохоронці перевіряють причетність молодика до інших кримінальних правопорушень.

Про це повідомили з відділу комунікації ГУНП в Рівне нській області