Ще 29 лютого 23-річний мешканець Кузнецовська пішов із дому та не повернувся. Матір звернулася за допомогою до поліції. Учора родичі знайшли зниклого у лісовому масиві повішеним на дереві.

Звернувшись до Кузнецовського відділу поліції, матір розповіла, що син збирався їхати у село Кисоричі Рокитнівського району. Правоохоронці за фактом зникнення людини відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та розпочали пошуки.

Як з'ясувалося, у селі Кисоричі проживає його дівчина. Однак у день зникнення він з’явився до неї напідпитку. Після невдалої розмови вона провела його до зупинки громадського транспорту та повернулась додому. Саме дівчина і бачила його живим останньою.

Учора опівдні молодика у лісовому масиві поблизу села Кисоричі знайшов родич загиблого. Хлопець скоїв самогубство, зачепивши телефонний кабель за гілку дерева.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 120 (доведення до самогубства) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці у ході досудового розслідування ще перевірятимуть усі версії інциденту.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic