Аварія сталася у лютому в Здолбунові. Тоді під колеса невстановленого автомобіля потрапив 10-річний Ілля із села Богдашів. Дитина два тижні пролежала в лікарні у стані глибокої мозкової коми. На щастя хлопчик прийшов до тями і навіть пригадав деталі страшної аварії. У поліції кажуть - затримання водія, який спричинив біду на дорозі – питання часу. Хоч він ховається, ті розшукових заходів не припиняють.

10-річного Іллю легковик збив у Здолбунові, коли той повертався зі школи і вирішив перебігти дорогу поза пішохідним переходом. Водій невстановленого досі автомобіля замість того щоб надати допомогу дитині просто втік з місця аварії. Люди, які побачили Іллю на дорозі викликали медиків. Його ошпиталили у рівненську міську лікарню.

Два тижні лікарі боролися за життя Іллі. І тиждень тому він прийшов до тями. Вже зараз він удома. На нього чекає ще процес реабілітації. Втім дитина вже пригадує події того злощасного дня, коли потрапив під авто.

Поліцейським поки лікарі заборонили спілкуватись з малим. Втім, очевидно і його свідчення візьмуть до уваги, аби таки знайти винуватця аварії і авто, на якому той їхав.

Втім знайти винуватця аварії за три тижні не вдалося. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження, порушене за двома статтями – це вчинення ДТП та залишення місця аварії. Оперативники вже перевірили чимало точок, де міг бути автомобіль.

Мама Іллі тим часом не тямить від щастя, що її кровина вийшла з коми і добре почувається. Жінка не розуміє одного, як водій міг лишити скалічену дитину на дорозі.

Каже, якщо винуватця аварії знайдуть, то він має понести покарання за законом. А це до десяти років за гратами.